Afbeelding

UDI’19 beleefde een fantastische Open Dag

Algemeen 32 keer gelezen
Zaterdag jl. was op sportpark Parkzicht tijdens de open dag van voetbalclub UDI’19 van alles te doen. Natuurlijk werd er gevoetbald, maar ook was er een hondenshow, een clinic, springkussens, pannavoetbal, fototentoonstelling, kruisboogschieten met het Udense gilde Sint Barbara en Sint Lucia en schminken. ’s Morgens scheen het zonnetje volop, jammer dat de regen in de middaguren het programma danig verstoorde.

Op de velden rondom het clubhuis zag het er gezellig uit. Een grote kiosk met daaromheen pagodetenten voor informatie en fototentoonstelling, verder diverse bedrijven die hun product presenteerde. Ook Leon Bovee Nederlands kampioen met het DTC-KME team trok veel bekijks.

Bij de opening van de UDI-dag 2013 zei voorzitter Paul Rüpp dat het bij de club gaat om voetbal, sporten en samen dingen doen. “Plezier in het sporten moet centraal staan. Daar hoort bij dat je weet wat je grenzen zijn, zowel fysiek als geestelijk. UDI staat voor ieders talent op de eigen manier waarderen.” Na zijn openingswoorden mochten jeugdleden rode, witte en blauwe ballonnen oplaten ‘als groet aan de regio’. Aansluitend bracht Gilde St. Barbara en St. Lucia een vendelgroet uit.
[image=254717]
Om half vijf speelde de oud-gedienden van UDI een wedstrijd tegen oud-gedienden van vv Gemert. Twee teams die in 2000 streden om het kampioenschap in de hoofdklasse. Voor de voetballers was het ’n gezellig bijeen zijn en even nakletsen de belevenissen van hun gloriejaren. Jammer dat de regen tijdens de wedstrijd spelbreker was voor het publiek.

De avond werd afgesloten met de heropening van het gerenoveerde clubhuis, dat in tien weken tijd een complete make-over heeft gekregen. Velen die op de Open Dag waren namen een kijkje in de nieuwe kantine en keken allen verrassend op hoe je iets zo gezellig kunt veranderen. Tevens werd op deze avond door loting het 200e lid van “Vriend van UDI’19” bekend gemaakt.

Al bij al beleefde UDI’19 een fantastische en geslaagde Open Dag. UDI’19 bedankt allen die sportpark Parkzicht een bezoekje brachten, maar de grootste pluim voor deze geslaagde dag gaat uit naar alle vrijwilligers, bedrijven en de SCU die hun steentje hebben bijgedragen voor deze super UDI dag.

Voor diverse foto's zie de UDI-site!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant