Afbeelding

Perfecte dag voor Tour Culinair

Algemeen 38 keer gelezen
UDEN - Bijna vijfhonderd deelnemers genoten zondag van Tour Culinair. Onder perfecte weersomstandigheden deze keer. Vorig jaar verregende het evenement, deze zondag was het weer prima. Tijdens vijf culinaire stops, kregen de fietsers heerlijk eten voorgeschoteld.

[image=254599]

Volgens Judith Bevers van de organisatie is het evenement ook weer een succes geworden door het grote enthousiasme van de fietsers. "Volgend jaar is een jubileum, 10 jaar tour culinair, waarin het in een ander verrassend nieuw jasje gestoken wordt."
De eerste stop was op het Schakelplein in Volkel, de tweede stop was bij de Molen aan de Verbindingsweg waarna de route verder ging in de richting van de Heische Tip en die vervolgens uitkwam bij de Kookstudio De Hengstheuvel, weer terug in Uden. Verder, bij de stal van Anky van Grunsven in Erp was de vierde pauze en de laatste plek, waar het toetje werd geserveerd was bij de champignonboerderij aan de Lage Randweg. Tot slot kregen alle deelnemers bij Ons Caffeej of 't Stulpke aan de Markt nog een gratis consumptie.
Restaurant Samen, Brasserie t Zusje, Brasserie Tante Pietje, Party catering Verstraten, Gril bar De Koperen Cent, Restaurant ’t Raadhuis, Restaurant Sassafraz, Brasserie de Baron, Café Sergeant Peppers en Bistro Bellair zorgden voor deze gezellige fietstocht. Zij werden dit jaar ondersteund door de nieuwe hoofdsponsor; Jumbo de Laak.

[image=254601]

[image=254600]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant