Afbeelding

Reünie Barouge groot succes

Algemeen 440 keer gelezen
UDEN - Barouge in Uden. In de jaren zeven en tachtig was dit in de wijde omgeving een bekende uitgaansgelegenheid voor iedereen die van een avond stappen hield. Oud-medewerkers uit de jaren 1971-1983 organiseerden onlangs een reünie.

[image=254556]

Het idee om een reünie te organiseren voor oud-medewerkers van de Barouge leefde bij Annelies van de Donk, Rien van Run en Corrie Westerdijk-Bevers al langer. Via social media probeerden zij in contact te komen met de medewerkers van toen. Vanaf het begin werd hier druk over gesproken en waren de reacties positief. Vorige week was het dan zover en werden de oud-medewerkers verwelkomd in de Orangerie Oud Uden. Voormalig Barouge-uitbater Ed Bevers, tegenwoordig met zijn echtgenote Judith eigenaar van Grill-Bar De Koperen Cent, restaurant Pasta & Pesto en Orangerie Oud Uden heetten zo’n vijftig oud-medewerkers welkom. Er werden handen geschud, gezoend, omhelsd, gelachen en was er hier en daar ook een traan.
“Dankzij dit bijzondere gezelschap vindt deze eerste reünie plaats. Jullie hebben allemaal bijgedragen aan het succes van Barouge”, vertelde Bevers. Vervolgens werd de toenmalige bedrijfsleider en zwager van Ed, Benne Westerdijk onderscheiden met de oorkonde Líd van Verdiensten van Barouge’.
Onder het genot van een hapje en een drankje werden er op de muziek uit die jaren herinneringen opgehaald en ook oude foto’s bekeken. Het was een feest van herkenning en aan het eind van de reünie was een veelgehoorde vraag: Wanneer is de volgende reünie?
Jeanne Kaldenhoven - Gregori kreeg de link naar Kliknieuws gestuurd door haar zus. Ze reageerde direct: "Ik heb daar ook een aantal jaren gewerkt. Omdat ik al 30 jaar in Zuid Afrika woon, kon ik er, jammer genoeg, niet bij zijn. Ik stel voor dat de volgende reünie in mijn huis gehouden word, in KwaZulu Natal. Op zijn Brabants gezegd: 'plek zat!', want mijn man en ik hebben een lodge aan de Indische Oceaan. Heel veel liefs en groetjes aan allen."
Of de organisatie een volgende bijeenkomst daar gaat houden, is nog niet bekend. www.mhlangenilodge.co.za

[image=254705]






Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant