Afbeelding

‘Welke plek laat jouw hart sneller kloppen?’

Opmerkelijk 49 keer gelezen
UDEN - De mensen achter het platform hierhoudenwevan.nl hebben deze week publiekelijk de liefde verklaard aan een aantal Udense pareltjes, door ze te omhelzen met een groot hart. “Het zijn plekken waar we van houden, waar we trots op zijn. En dat willen we van de daken schreeuwen. Maar nu is het de beurt aan alle inwoners, bezoekers en ondernemers van Uden, om die langgekoesterde liefde te delen. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Van welke groene plek of gezellige straat, van welke eetgelegenheid, winkel of persoon in Uden hou jij? En waarom vind je het hier fijn winkelen, wonen of uitgaan?”

[image=254488]

Vanaf zaterdagmiddag 12:00 uur heeft iedereen de kans om zijn of haar liefde voor Uden te delen, want wordt het platfom hierhoudenwevan.nl gelanceerd. “Ook via Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest (nu al) kun je laten weten waar jij in Uden van houdt met #hierhoudenwevan. Op zaterdag vind je ons trouwens ook in het centrum, met een club enthousiastelingen die Uden in hun hart hebben; de ambassadeurs van Uden.”
Het promotieteam van Uden is zaterdag niet te missen. Het wordt versterkt met de vrijwilligers van Udenaar de toekomst. “Een burgerinitiatief dat we omarmen en waarmee we samen de stad intrekken om te horen waar jij in Uden van houdt. Want het zijn de mensen die Uden Uden maken. Bezoekers, bewoners en ondernemers. Alleen zij kunnen het verhaal van Uden vertellen.”
“Vanzelfsprekend willen we ook weten wat er nog beter kan. Uden heeft een uniek aanbod van grote en kleine winkels, gezellige kroegen en restaurants. Veel aanbod in cultuur en vermaak, maar ook vele recreatieve voorzieningen en natuurschoon. De komende periode werken we aan Uden als het centrum voor vrije tijd in de regio. Waar mensen graag komen, elkaar ontmoeten en er graag hun vrije tijd besteden. Hier willen we in groeien. Zodat Uden een plek is om van te (blijven) houden.”

[image=254487]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant