Afbeelding

Johan van der Heide vertrekt bij Bernhoven

Gezondheid 126 keer gelezen
UDEN - Johan van der Heide, voorzitter Raad van Bestuur van Bernhoven, is per 1 februari 2014 benoemd in de functie van lid Raad van Bestuur van De Zorggroep. De Zorggroep is een grote thuis- en ouderenzorgorganisatie in Limburg die zich voorbereidt op het verwerken van de grote veranderingen in organisatie en financiering van deze sector.

[image=254432]

De Raad van Toezicht van Ziekenhuis Bernhoven betreurt het vertrek van Van der Heide. "In de afgelopen vijf jaar heeft hij leiding gegeven aan de grote veranderingen die Bernhoven heeft doorgemaakt. Deze veranderingen hebben Bernhoven kwalitatief en financieel sterk gemaakt. Hierdoor ziet de Raad van Toezicht de toekomst van Bernhoven met vertrouwen tegemoet."
De Raad van Toezicht is Van der Heide dankbaar voor zijn grote inzet voor het ziekenhuis en feliciteert hem met deze nieuwe stap in zijn loopbaan. Tezijnertijd volgt berichtgeving over datum en tijdstip van een receptie ter gelegenheid van zijn vertrek als bestuurder van Bernhoven.

Invulling topstructuur Bernhoven
De Raad van Bestuur heeft een voorstel ontwikkeld voor een nieuwe topstructuur die de komende maanden wordt vastgesteld. Binnen die structuur gaat de Raad van Toezicht inhoud geven aan de opvolging van Van der Heide.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant