Afbeelding

UDI’19 maatje te klein voor VV Capelle

Voetbal 146 keer gelezen
UDEN – Zaterdag Topklasser VV Capelle won zaterdag met speels gemak van UDI’19. De club uit Capelle aan den IJssel won het oefenduel op Parkzicht met 0-3.

[image=253328]

Trainer Bas Gösgens begon zoals eerder met Matthias van Zanten en Rob Zegers op drie en vier. Hakop Aslamjan en Michiel van Zuidam begonnen eveneens in de basis van de tricolores. Al in de derde minuut kopte Marvin Strik van Capelle de bal achter Thijs van Hoeij. Strik, de aanvaller van XerxesDZB uit de Rotterdamse wijk Zevenkamp, maakte deze zomer de overstap naar Topklasser VV Capelle waar ook ooit Jorzolino Falkenstein speelde (Gemert en FC Oss, red.) Spits Peter de Lange bewees in de dertiende minuut zijn faam met de 0-2. Dit nadat eerder Joep van Geelkerken de kans op 1-1 liet liggen. Bart van Schijndel kreeg de grootste kans voor rust. Geheel alleen voor de Capelle doelman kwam hij niet tot scoren.

Gertjan Rothman
Na rust ging het Udense wisselblik helemaal open. Zes nieuwe spelers en een totaal nieuwe voorhoede met de namen van Wolf, Seddiqi, en Tuithof. UDI’19 kwam zeker nog wel aan voetbal toe alleen de score bleef uit. Dat ging Capelle beter af. Een fraaie krul om Van Hoeij heen van Gertjan Rothman bepaalde de 0-3 eindstand. Dinsdag speelt UDI’19 thuis tegen NEC/FC Oss A1. De wedstrijd op Parkzicht begint om 19.30 uur.

UDI’19: Thijs van Hoeij, Thijmen de Ruijter (46. Jaap Benkers), Nick van Dijk (72. Thijmen de Ruijter), Rob Zegers (46. Dimitri Cremers), Matthias van Zanten, Randy Hofmeijer (62. Joep van Geelkerken), Joep van Geelkerken (46. Robin van Cuijk), Bart van Schijndel (62. Dick Smits), Hakop Aslamjan (46. Tim Wolf), Sam Wassenberg (46. Mustafa Seddiqi) en Michiel van Zuiddam (46. Anwar Tuithof). (info site UDI’19)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant