Afbeelding

BoeCult: 'Ik vind je lekker'

Kunst en cultuur 57 keer gelezen
BOEKEL - Naast Nielson, Sandra van Nieuwland, Imémato en Pater Moeskroen mogen we ook ‘De Kraaien’ verwelkomen op het hoofdpodium van BoeCult 2013. Deze Nederlandse rapformatie uit Den Haag is in 2012 doorgebroken met het nummer ‘Ik vind je lekker’. De Kraaien zijn –zoals de naam al zegt –echte feestbeesten en geboren entertainers. Dat wordt dus weer flink dansen en heerlijk losgaan op de laatste zondag van augustus.

[image=253295]

Om die voetjes écht van de vloer te krijgen zal Sambanda ook nog enkele intermezzo’s verzorgen. Deze samba-percussiegroep heeft 18 leden uit Handel, Boekel, Uden, De Mortel, Volkel én Zeeland. Sambanda heeft een repertoire opgebouwd waarin je oorspronkelijke Zuid-Amerikaanse ritmes terugvindt. Maar ze proberen de nadruk te leggen op de eigen interpretatie van deze zomerse klanken. Het enthousiasme van de groep, de swingende ritmes en niet te vergeten het volume van de Surdo’s, Caixa’s, Chocalho’s, Timba’s en Repinique’s maken het haast onmogelijk om stil te blijven staan tijdens de show. Sambanda moet je horen en voelen!
Naast het muziek aanbod is er natuurlijk ook weer van alles te doen in en om Nia Domo. Vele straatartiesten en cultuuracts zullen u verrassen met hun wervelende shows of inspirerende voorstellingen. Tot slot wordt is er voor de kunstliefhebbers ook weer genoeg te bewonderen op de kunstmarkt. Kortom: daar moet u bij zijn!

Voor meer informatie over het programma of over het gehele het festival bekijk de website: www.boecult.nl. Nodig ook uw vrienden uit via de BoeCult Facebook pagina.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant