Afbeelding

Udense Musical zoekt toneelhelden

Kunst en cultuur 59 keer gelezen
UDEN – Stichting de Udense Musical is op zoek naar acteurs en actrices uit Uden en omgeving. Eind 2014 staat de vijfde editie van de Udense Musical namelijk op het programma. Udenaren die niet bang zijn om tien keer (of misschien wel vaker) in een vol Theater Markant te staan, kunnen zich melden! De audities starten in november van dit jaar.

[image=197158]

Op dit moment is Stichting de Udense Musical (SUM) druk bezig met het werven van acteurs en actrices. SUM zoekt enthousiaste zangers, acteurs, dansers en muzikanten, zowel mannen als vrouwen, die zich van januari tot en met november 2014 in willen zetten om van de jubileummusical een groot succes te maken.

Selectiecriteria
Omdat SUM een hoog (amateur)niveau nastreeft, hanteert het serieuze selectiecriteria. Die staan op www.udensemusical.nl (onder ‘deelnemers’). Daar kunnen geïnteresseerden (minimaal 18 jaar) zich ook aanmelden voor de auditierondes. Begin 2014 maakt de stichting een keuze uit het beschikbare toneeltalent. Verder zoekt SUM vrijwilligers die achter de schermen een rol willen vervullen op het gebied van decorbouw, kleding, grime, en catering.

[image=197143]

[image=197150]

[image=197151]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant