Afbeelding

UDI’19 en Gemert openen voetbalseizoen

Voetbal 59 keer gelezen
UDEN – De Van Lanen & partner-trofee is opnieuw de inzet als opening van het voetbalseizoen. Traditiegetrouw is voetbalclub Odiliapeel dan gastheer. Op zaterdag 3 augustus is het zover en treffen Hoofdklassers UDI’19 en Gemert elkaar op Sportpark De Smelen in Odiliapeel.

[image=221175]

Deze wedstrijd aan het begin van een nieuw voetbalseizoen is nog amper weg te denken en vormt traditioneel de officieuze start van het voetbalseizoen. Meestal mooi weer en telkens een hernieuwde kennismaking van oude bekenden in zomerse outfits. Het terrasje, de bierkraan en verzengende geur van gebraden worsten zijn kenmerkend op die zaterdag. Voor UDI’19 de eerste wedstrijd van het seizoen. Het team kent vele nieuwe namen met de terugkeer van een viertal Udenaren. Tegenstander Gemert degradeerde voor de tweede maal uit de Topklasse. Trok trainer Bert Ruijsch aan na het plotse vertrek van trainer Jan van Dijk. Ruijsch die met de zwart-witten nog landskampioen werd.

[image=250195]

Het hoofdveld van De Smelen bestaat nog ouderwets uit gras. Toch heeft de club een kunstgrasveld. Een mooi ‘Pannaveldje’ is het initiatief van de club van 50 en helemaal zelf bekostigd. Waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn. Ook de bestrating rond het sportpark is vernieuwd. UDI’19 Beter Bed en Gemert kunnen komen, Odiliapeel is er klaar voor.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant