Afbeelding

Han Gootzen voorzitter Hockeyclub Uden

Sport 281 keer gelezen
UDEN - De leden van Hockey Club Uden hebben tijdens de laatste ALV besloten om een werkgroep in te stellen die gaat onderzoeken met welke tenues de hockey club de komende jaren gaat spelen. De werkgroep gaat een aantal voorstellen doen voor een nieuw tenue en deze presenteren aan de leden. De huidige kleuren geel en bruin kunnen daar een rol in spelen maar dit is zeker geen verplichting.

[image=250070]

Tijdens de ALV namen ook bestuursleden Hetty van der Elzen (secretaris) en Richard Bosveld (voorzitter) afscheid van het bestuur. Zij deden dit door een gedicht van Maarten van den Elzen aan te bieden aan de HCU. Dit prachtige gedicht is een ode aan de vrijwilliger, die de steun en toeverlaat van de HCU is.

Voorzitter
Nieuwe voorzitter van de HCU is Han Gootzen. Han is al 22 jaar betrokken bij Hockey Club Uden waarvan de laatste 3 jaar als vice voorzitter. Han is naast zijn werk als consultant ook voorzitter van Cirque des Affaires, lid van het bestuur van de VVD in Uden en als oud-Prins erg betrokken bij CV de Knoerissen. Zijn eerste taak als voorzitter was de benoeming van Hetty van der Elzen tot lid van verdienste.
Het nieuwe bestuur bestaat nu uit de volgende mensen, Han Gootzen (Voorzitter); Thomas Jansen (Vice Voorzitter/Marketing); Arnoud van Campen (secretaris); Koen Hondelink (penningmeester); Mark Angenent (hockeyzaken); Monique Hendriks (vrijwilligers) en Christoph van der Meeren (accommodatie). Het bestuur heeft vijf beleidspunten voor de komende drie jaar gepresenteerd waar het begrip verbinden een centrale rol heeft.

Sponsoren
Twee nieuwe sponsoren hebben zich langdurig aan de HCU verbonden. Hallo Jumbo gaat elke zondag een ontbijt verzorgen in het paviljoen en wordt co-sponsor van de HCU. Brasserie de Conversatie wordt ook sponsor. Om dit te vieren had Olaf van Hoof voor alle aanwezigen van de ALV heerlijke gerechtjes bereid.

[image=250069]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant