Afbeelding

'Groot-Afscheid-van-Theater-Markant-Feest’

Algemeen 74 keer gelezen
UDEN – Om de nieuwe weg goed in te slaan en de afgelegde paden achter zich te laten, neemt Markant Uden morgen (zaterdag) afscheid van ‘het oude Theater Markant’ met het ‘Grote-we-nemen-afscheid-van-Theater-Markant-Feest’.

[image=249986]

Markant Uden staat dit jaar in het teken van vernieuwing en vooruitgang. Gedurende de zomermaanden wordt ook het bestaande gedeelte van Markant Uden verbouwd. De foyers, entree en garderobe worden rigoureus veranderd en opnieuw ingericht. Daarom is Markant Uden van juli tot en met eind oktober niet toegankelijk voor publiek. Niet alleen het gebouw wordt aangepast, ook de naam ‘Theater Markant’ is inmiddels veranderd naar ‘Markant Uden – podium voor theater & evenementen’. Deze nieuwe naam sluit volgens Maarten Prinssen beter aan bij het totale aanbod. "Vanaf oktober zal Markant Uden veel meer bieden dan alleen theater. Met de nieuwbouw erbij is vanaf dit najaar Markant ook dé plek voor de meest uiteenlopende feesten, concerten en evenementen. Ook komt er een nieuw restaurant waar de bezoeker terecht kan voor een kop koffie of een lekker hapje eten."
Iedereen is uitgenodigd voor dit feest van 15.00 tot 21.00 uur. Er zijn optredens van Feestband De DOP en Udens Big Band, aangevuld met een hapje en een drankje. De toegang is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant