Afbeelding

Genieten van Muzikaal Uden

Muziek 53 keer gelezen
UDEN - Muzikaal Uden beleefde maandag de eerste avond in de tuin van Sint Jan rond het thema Klassiek. Het weer was fris, maar dat weerhield de vele bezoekers niet om toch te genieten van allerlei Udense muziekgezelschappen als Sanne van Drenth, het MiK-ensemble en Barbershopkoor Quadrupel.

[youtube=14Bfvj3kj90]

Muzikaal Uden gaat vanavond om 19.00 uur verder met een avondvullend programma rond ‘Uden Swingt’ met onder meer dans van de Energy Factory, vocalgroep Sjanz, hiphop-cllectie Kers Vers en De Dixie Swing & Jazz-band.
Liefhebbers hebben vrijdag tweemaal de kans om te genieten van een gevarieerd muziekprogramma in de tuin van St. Jan. Het middagprogramma begint om 14.00 uur met het thema ‘Brabants gezellig’. Speciaal voor deze gelegenheid is in samenwerking met MIK het slagwerkorkest van St. Jan opgericht. Voor de B-rummers wordt dit hun allereerste optreden.
Het avondprogramma begint met een optreden van Harmonie de Eendracht.
Daarna wordt het podium vrijgemaakt voor ‘Boosting Our Music’, het singer songwriter project van De Pul. Doel van dit project is ontwikkelen van de talenten van de jonge muzikanten (15 tot 20 jaar). Gevolgd door het MIK Sleutelorkest, een ensemble voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarna staan Acro & Vocals en MIK zang op het programma. De avond wordt afgesloten door de MIK Bigband.

Bezoekers worden verzocht via de (achter) ingang aan de Odiliastraat binnen te komen en zoveel mogelijk per fiets of lopend, want het aantal parkeerplaatsen is beperkt. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.muzikaaluden.nl

[image=248944]

[image=248945]

[image=248946]

[image=248947]

[image=248949]

[image=248950]

[image=248948]

[image=248951]

[image=248952]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant