Afbeelding

De Winter mediapartner Sportclubdeal

Algemeen 59 keer gelezen
UDEN - De Winter media groep wordt per 1 oktober mediapartner van Sportclubdeal, een platform waarin media, sport en bedrijfsleven elkaar op een unieke manier vinden, aanvullen en versterken. Uitgever Léon de Beer van De Winter media groep en Theo van den Dungen en Wilfred Schoonderbeek van Sportclubdeal ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst.

[image=248931]

‘Winnen doen we samen’ is het motto van Sportclubdeal en dat heeft betrekking op de clubs, het (lokale) bedrijfsleven en leden/supporters. De financiën staan bij veel sportclubs onder druk en met het nieuw te openen plein wordt aan hen een innovatief platform geboden dat zorgt voor een additionele inkomstenbron. Niet volgens de traditionele vorm van sponsoring maar op basis van een stuk wederkerigheid.
Het concept van Sportclubdeal is gebaseerd op het bestellen van kortingcoupons, waarmee traffic naar de winkelvloer wordt gestimuleerd. De producten die kunnen worden aangeschaft variëren van gadgets tot horecabonnen, van dagjes uit tot korting op taxiritten, huiswerkondersteuning en paramedisch advies.

Online shop
De Winter media groep is in deze regio al meer dan 60 jaar toonaangevend met de nieuwsvoorziening via toonaangevende huis-aan-huis-kranten, magazines en drukbezochte websites kliknieuws.nl en kliksport.nl. Het mediabedrijf gaat het concept grootschalig onder de aandacht brengen van alle sportclubs in de driehoek Eindhoven-Den Bosch-Oss-Nijmegen. De sportclubs in het genoemde gebied kunnen deelnemen aan de ‘De Winter SCD online shop’. Zij worden individueel benaderd en op de hoogte gebracht van de plannen die De Winter en Sportclubdeal momenteel gezamenlijk ontwikkelen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant