Afbeelding

Theaterspoor sluit af met Ageeth de Haan

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
UDEN - Theaterspoor sluit zondag 23 juni om 15.00 uur het seizoen af met ‘Zingen over mooie dingen’, een liedjesprogramma van en door Ageeth de Haan. Alle kinderen vanaf 2 jaar – en hun (groot)ouders - zijn dan van harte welkom op het grasveld bij Landschrijversveld en Rentmeestershoef in de Udense wijk Melle. Ageeth de Haan wordt begeleid door gitarist Frans Groen.

[image=248570]

Zingen over mooie dingen is een sprankelend en interactief liedjesprogramma waarin Ageeth de Haan een selectie van haar allerbeste muziek ten gehore brengt. De liedjes zijn afwisselend vrolijk, grappig, swingen soms de pan uit of zijn rustig om met je duim in je mond naar te luisteren en te kijken. Ze gaan over alledaagse dingen uit het leven van peuters en kleuters. Over papa´s en mama’s, ijsjes, taart, vakantie en spelen op het strand.

Geno-Dome
Speciaal voor deze gelegenheid heeft Theaterspoor aan kunstenares Genoveef Lukassen gevraagd een klein en intiem muziektentje te maken waarin Ageeth en Frans hun liedjes ten gehore kunnen brengen. Het resultaat: De ‘Geno-Dome’. Deze wordt in de loop van de dag opgebouwd op het terrein van de Multi Culti Dag, die om 13.00 uur begint. De toegang is gratis en reserveren is niet nodig. Bij slecht weer verplaatst het concert naar Wijkcentrum Kom In aan de Germenzeel. Een voorproefje is te vinden op www.theaterspoor.nl. Daar staat ook het Theaterspoor-programma voor komend najaar.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant