Afbeelding

Inschrijven kan voor Landerdse Golfdag

Sport 54 keer gelezen
LANDERD – Zoals reeds eerder aangekondigd wordt de jaarlijks terugkerende Zeelandse Golfdag opgeschaald naar een “interdorpelijk” gebeuren waarin vanaf dit jaar startplaatsen beschikbaar zijn voor golfers uit de gehele gemeente Landerd. De inschrijvingen van de Landerdse Golfdag (LGD) zijn vanaf vandaag officieel geopend.

[image=247836]

De LGD is een informeel maar prestatiegericht golftoernooi, speciaal voor de Landerdse golfer die fanatiek golfen graag combineert met gezelligheid. Deelname aan de golfdag is uitsluitend mogelijk voor alle in de gemeente Landerd woonachtige, of geboren golfers en golfsters. De minimale leeftijd is achttien jaar en eenieder dient in het bezit te zijn van een GVB of geldige EGA handicap. Na een eerste inventarisatie hebben zich al een overweldigend aantal golfers ingeschreven. Het maximaal aantal inschrijvingen is vastgesteld op 84. De volledig verzorgde golfdag is definitief vastgelegd op 21 september 2013 en er zal worden gespeeld op de golfbaan van de Hooge Vorssel te Nistelrode. De dag wordt opgedeeld in twee varianten, te weten; een kampioen-wedstrijd in de spelvorm Stableford (actieve hcp. 0-36, max. playing hcp. 28.0) en een recreatie-wedstrijd (hcp. 0 tot 54) in gecombineerde spelvormen Stableford (9 holes) en 2-Person Best Ball (9 holes).

Voor inschrijvingen en meer informatie verwijzen wij u graag naar de vernieuwde website www.landerdsegolfdag.nl. Gezien het gelimiteerde aantal startplaatsen zien wij uw aanmelding graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant