Afbeelding

U-culture op Udens College

Onderwijs 52 keer gelezen
UDEN – Als afsluiting van het schooljaar organiseerden Compass en Stichting C op het Udens College een grootschalig festival: U-culture!

[image=247834]

Op het grote schoolplein stond een hoofdpodium met optredens van bands en artiesten, het plein voor het podium werd gebruikt voor dansactiviteiten en demonstraties. Rondom het plein stonden kraampjes waar allerlei interactieve culturele activiteiten werden aangeboden. Op het kleine plein was meezing-speelpodium met de interactieve band ‘op hoop van zegen’.

Compass
Compass is de organisatie voor jongerencultuur in Uden. "Met een unieke combinatie van werkvormen – jongerencentrum MC, professioneel jongerenwerk en cultuurpodium De Pul, weten wij altijd weer fantastische projecten voor en door jongeren te initiëren en uit te voeren. Wij weten wat er leeft onder jongeren en staan in dagelijks contact met hen. Op straat, in de wijken, op school maar ook in onze eigen centra. Talentontwikkeling is speerpunt en wij bieden jongeren alle gelegenheid hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De samenwerking met stichting C en het Udens College is daarbij erg belangrijk."

[image=247832]

[image=247833]

[image=247835]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant