Afbeelding

Uden on Ice pakt uit in laatste week

Centrum 12 keer gelezen
UDEN – Uden on Ice pakt in de laatste week nog een flink uit. Er staat nog een aantal leuke activiteiten op de agenda en de organisatie geeft tien geweldige Uden on Ice-arrangementen weg aan de lezers van Kliknieuws en het Udens Weekblad. Tot slot is er nog een actie met de icetubebaan.

[image=200674]

Jean-Louis van der Veen blikt namens de organisatie tevreden terug op de eerste twee weken van Uden on Ice. “We hadden een geweldige opening en ook het Rabobank Schoolschaatsen was grandioos. Bijna alle leerlingen zijn na het schoolschaatsen nog teruggeweest bij Uden on Ice. We hebben een drukke editie gehad. Veel bezoekers, prachtig weer zonder concurrentie van natuurijs en een goede sfeer en entourage. Natuurlijk willen we ook in de laatste week nog een keer volle bak.”
Behalve het ijshockey van de cafés en de laatste curlingavond staan er nog enkele leuke activiteiten op het programma. Donderdag 5 januari is er van 20.00 tot 23.00 uur een 12+ avond met muziek van Tom & Mitch, en dj Ruben Verzeijl. Zaterdag 7 januari is het swingen op muziek van de seventies en eighties, tijdens Into Uden on Ice, met dj’s Henk Verzeijl en Walter van de Ven, bekend van Into the Groove. Zondag 8 januari is het grote Smeltfeest, met van 16.00 tot 20.00 uur een ‘sing along’ met de populaire band ¿Qué Pasa?. Het publiek mag volop meezingen.

Acties
Daarnaast zijn er nog diverse acties. Iedereen die drie polsbandjes om de pols heeft van Uden on Ice (van drie verschillende dagen) en deze zondag laat zien, mag onbeperkt gratis gebruikmaken van de tubebaan. De bandjes moeten nog wel om de pols zitten.
Daarnaast geeft Uden on Ice tien geweldige arrangementen weg aan de lezers van Kliknieuws en het Udens Weekblad, de hoofdsponsor van het evenement. De arrangementen bestaan uit twee schaatskaartjes, twee tien-rittenkaarten voor de tubebaan en twee porties poffertjes. Wie hiervoor in aanmerking wil komen kan een mailtje sturen naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant