Afbeelding

Mariëlles minuut om nooit te vergeten

Algemeen 52 keer gelezen
UDEN - Uden on Ice geeft spannende prijzen weg. Wat was de opschudding groot tijdens een minuut gratis winkel in de Albert Heijn, vorige week dinsdag om kwart voor acht. Iedereen hoorde exact waar winnares Mariëlle van Berkom zich in de winkel bevond. In een minuut graaide ze voor liefst 415 euro bij elkaar. Vervolgens staarde ze verrukt naar haar winkelwagen, rijkelijk gevuld met pannen, flessen champagne, luiers, wasverzachters, frietpan en nog veel meer.

[image=201218]

Albert Heijn-manager Bart Timmers roemde de daadkracht van Mariëlle. "Weet je wat het mooie is?" zei hij lachend, met een schuine blik op de overvolle kar. "Je hebt allemaal spullen die je graag wilt. Ik herinner me dat iemand ontzettend veel flessen shampoo pakte, ook nog eens van merken die ze nooit gebruikte. Of nog erger: een vrouw die tijdens haar minuut een black-out kreeg. Ze wist niet meer waar ze was en wat ze moest doen. Ik kon niet anders dan haar een herkansing gunnen."
Mariëlle kende weinig zenuwen. Onder luide aanmoedigingen en zeer treffende aanwijzingen van haar vriendinnen Saskia van de Hel en Joyce Stewart sloeg ze toe. Ze voerde haar vooraf bedachte plan bijna tot in perfectie uit. Alleen de luiers voor Saskia rende ze in een waas voorbij. “Nee!” riep haar vriendin toen Mariëlle terug wilde voor luiers voor Mila. Gelukkig had Marielle in de laatste seconden nog tijd om Pampers in maat 4 en 5 te scoren.
"Wat een ervaring. Een geweldige afsluiting van een toch al mooi jaar." jubelde Mariëlle. "Super bedankt Bart Timmers (Albert Heijn) en Uden on Ice. Deze minuut voelde voor mij als een film. Een film om nooit te vergeten."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant