Afbeelding

Glazen pannenkoekenhuis Volkel succes

Algemeen 162 keer gelezen
VOLKEL - De actie die enkele weken geleden gehouden is in Volkel, waarbij twee dagen non-stop pannenkoeken werden verkocht, en waarvan de opbrengst bestemd was voor Volkelse verenigingen, is succesvol verlopen. Er zijn 623 pannenkoeken gebakken met een netto resultaat van € 1.260,-.

[image=201256]

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst hebben de initiatiefnemers van deze actie, Ine Arts, Wilbèr van den Bosch, Willy de Groot, Marly Nijland, Marianne Vogels en Chantal van der Wijst, het geld uitgereikt. De verdeling vond plaats naar rato van de stemmen die werden uitbracht bij het kopen van de pannenkoeken.
Stichting kindervakantieweek kreeg met 192 stemmen het meeste: € 391,-. De jeugd van RKSV Volkel was met 111 stemmen tweede en ontving € 227,- Stichting SoS kindercarnaval (99 stemmen) kreeg € 202,- en voor Toneelvereniging De Vriendenkring (91 stemmen) lag een cheque van € 189,- klaar. Dansvereniging De Swifters kreeg met 85 stemmen € 176,-. Carnavalsvereniging De Piepers ontving 45 stemmen en daarmee € 75,-.
Het behalen van dit resultaat is mede mogelijk gemaakt door De Haan drukwerk, Variant Verhuur, Molen van Jetten, Manders Catering, stichting Ovillo Odiliapeel en Martijn de Groot Hoveniers. Alle ontvangers waren blij verrast met het resultaat, en door de initiatiefnemers is er beloofd dat er volgend jaar een vervolg komt, in welke vorm is nog niet bekend gemaakt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant