Afbeelding

Populaire stoomlocomotief doet Oss aan

Kunst en cultuur 23 keer gelezen
OSS – Tijdens de theatertour van Thomas de Trein door Nederland doet de populaire stoomlocomotief maar liefst twee keer Oss aan. Als gevolg van de aanhoudende vraag naar toegangskaarten voor de familiemusical 'Thomas de Stoomlocomotief en het Circus', heeft theater De Lievekamp op zondagmiddag 26 februari een extra voorstelling bijgeboekt die om 16.00 uur begint.

[image=201457]

Het avontuur van Thomas de Trein speelt zich af op het eiland Sodor. Daar staat een klein stationnetje waar het altijd gezellig druk is. Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden doen hun best om op tijd te vertrekken, want de dikke controleur (gespeeld door Peter Lusse), houdt niet van vertraging. Plotseling komt Fluffy de Clown het perron op rennen. Het circus is naar het eiland gekomen, maar er is geen trein om de circuswagen te trekken! De dikke controleur zegt dat hij helemaal niet wist dat het circus zou komen. Fluffy vertelt dat hij een brief heeft gestuurd, maar die is niet aangekomen omdat Thomas vergeten is de postwagon op tijd te bezorgen. De dikke controleur is erg teleurgesteld in Thomas. Hij geeft de grote, sterke locomotief Gorden de opdracht om de circuswagen zo snel mogelijk naar het station te halen, zodat het circus toch nog op tijd kan beginnen. Maar Thomas wil graag laten zien dat hij ook een hele goede locomotief is en rijdt snel vooruit om zelf de Circuswagen te halen. Maar is Thomas wel sterk genoeg om zo’n grote wagen te trekken? Zal het circus wel op tijd kunnen beginnen of zorgt Thomas voor nog meer problemen? ‘Thomas de Stoomlocomotief en het Circus’ is een familiemusical voor iedereen van drie jaar en ouder vol vrolijke muziek, dansjes en mooie decors.

Toegangskaarten
Toegangskaarten voor volwassenen kosten 20 euro en kinderen tot 12 jaar betalen 16 euro voor de extra voorstelling van 'Thomas de Stoomlocomotief en het Circus' op zondag 26 februari om 16.00 uur kunnen worden gereserveerd via de Theaterkassa en de website van theater De Lievekamp. De voorstelling van 14.00 uur is helemaal uitverkocht. De Theaterkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en telefonisch te bereiken onder tel. (0412) 64 89 22.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant