Afbeelding

‘Niets is mooier dan mensen helpen’

Gezondheid 554 keer gelezen
UDEN – Je zult het maar hebben, de gave om mensen van pijn af te helpen, spanningen weg te nemen en te genezen. Voor Pierre Antonissen uit Uden is het heel zijn leven al vanzelfsprekend. Het zit in zijn familie. “Mijn opa had het, mijn vader ook en zeker nog zestien leden meer van onze familie. Maar niet iedereen doet er wat mee.” Antonissen deed dat wel, 44 jaar lang. Nu heeft de paranormaal genezer zijn praktijk definitief gesloten. “Ik ben mijn patiënten dankbaar voor hun vertrouwen en ga met mijn vrouw die ook mijn assistente was genieten van wat komen gaat.”

[image=201705]

Pierre Antonissen werd in Rosendaal geboren en kwam via Nijmegen in 1984 in Uden terecht aan de Burgemeester Buskensstraat. In de huiskamerachtige sfeer van zijn behandelkamer ontving hij zijn patiënten vanuit het hele land. Bij zijn afscheid ontving hij honderden kaarten en cadeaus van mensen die hem dankbaar zijn. “Het bevestigt toch dat je goed bezig bent geweest. Als dat niet zo was, zou ik het immers ook nooit zolang volgehouden hebben”, lacht hij.
Het is geen mysterische oude man met geitenwollen sokken en een lange baard. “Ik ben een heel gewone vent die alle diploma’s had om een supermarkt te beginnen. Maar naast jarenlang gewerkt te hebben als vertegenwoordiger besloot ik met mijn gaven mensen te helpen. Ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Dat merkte ik voor het eerst toen ik een jaar of tien was. In de kruidenierswinkel van vader voelde ik de pijn van klanten. Als ik buiten kwam, trok dat weer weg. ‘Dan hedde gij het ook’, zei vader. Er werd heel nuchter mee om gegaan.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant