Afbeelding

Tina Turner op Peelpop

Muziek 22 keer gelezen
BOEKEL – Tijdens de vierde editie van Peelpop op zaterdag 3 maart in Manege de Rietvenne in Boekel worden de allerbeste rockbands van deze aardbol geïmiteerd door de allerbeste tributebands.

[image=202103]

In volgorde van opkomst zijn te zien: The Seegers Sessions (Pete Seegers), Black Thunder Ladies (AC/DC), Grohl (Foo Fighters/Nirvana), Tina Turner Tribute (Tina Turner) en Coldplace (Coldplay). De pauzes worden verzorgd door DJ Billy Brood.
De deuren gaan om 18.00 uur open en de muziek stopt om 01.00 uur. Kaartjes aan de kassa kosten € 20,- en in de voorverkoop € 15,- bij Guitar King in Boekel, Music Store in Uden, de Buurman in Odiliapeel. Kaartjes zijn ook te bestellen via www.peelpop.nl. De voorverkoop loopt heel goed, meldt de organisatie en dat komt waarschijnlijk omdat Peelpop vorig jaar uitverkocht was. Wees er dus snel bij!

Prijsvraag
Lezers van Kliknieuws maken kans op drie keer twee kaarten als ze het antwoord weten op de volgende vraag: Een van de bands op Peelpop is de Tina Turner Tribute. Deze 11-koppige band imiteert de Queen of rock Tina Turner, maar wat is de echte naam van Tina Turner? Stuur je antwoord naar
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant