Afbeelding

Marjorie van Geenhuizen verlaat Markant

Kunst en cultuur 35 keer gelezen
UDEN - Nadat het theater in juli vorig jaar is geprivatiseerd naar Heven Group b.v. en Maarten Prinssen tot algemeen directeur is benoemd, hebben beide directeuren in de voorbije periode ervaren dat de dubbele directievoering een complicerende factor vormde.

[image=202909]

In goede samenspraak met aandeelhouder Cor van der Heijden zijn Marjorie van Geenhuizen en Maarten Prinssen tot de conclusie gekomen dat de organisatie slagvaardiger kan opereren met één directeur. Maarten Prinssen neemt per 1 februari de volledige eindverantwoordelijkheid op zich voor het dagelijkse management en de programmering van het theater. Tevens zal hij de verdere doorontwikkeling van het huidige theater naar de uitbreiding met een evenementenzaal en horeca aansturen.
Marjorie van Geenhuizen was 15 jaar directeur van het Udense theater en bekleedde meerdere bestuursfuncties in de theaterbranche en het culturele werkveld. Zij is momenteel bezig met het ontwikkelen van concrete plannen waarbij zij haar ervaring en deskundigheid op het gebied van cultureel management in kan blijven zetten.

[image=202964]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant