Nieuw Markant Magazine met Bert Visscher

Kunst en cultuur 46 keer gelezen
UDEN - De lente uitgave van Markant Magazine, met de hoogtepunten uit het programma van maart t/m juni, is uit. Op de cover staat deze keer cabaretier Bert Visscher, die enthousiast en trots met zijn cover poseerde.

[image=208683]

Naast alle bijzondere voorstellingen die de komende maanden te bezoeken zijn, staan er ook leuke artikelen in over de betrokken horeca-medewerkers van Markant, de markante samenwerking met Stichting C en staat er weer een gast in de spotlight. De vitale senior Francine Cools-Van Straten komt zeker twee à drie keer per maand naar Markant voor een gezellige avond uit en werd pas nog in het zonnetje gezet door Ali B tijdens zijn voorstelling. De foto’s hiervan zijn te zien in het magazine.

Bert Visscher
In het interview dat Bert Visscher gaf vertelt hij over zijn nieuwe voorstelling Afijn, waarom hij liever solo als in een gezelschap speelt en hoe het komt dat hij er zo frisjes bijstaat op de poster van Afijn. Kortom, een lekker begin van de lente die er zo weer aan gaat komen en de medewerkers van Markant zijn er klaar voor iedereen weer hartelijk te verwelkomen voor mooie theatermomenten.

Markant Magazine is gratis af te halen bij het theater, mocht hij niet op de deurmat zijn gevallen. Kijk op www.theatermarkant.nl of bel met het Bespreekbureau op tel. 0413-25 61 10 voor het bestellen van tickets voor de voorstellingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant