Afbeelding

Peelpop belooft tributefeest te worden

Muziek 17 keer gelezen
BOEKEL – Peelpop op zaterdag 3 maart in Manege de Rietvenne in Boekel belooft weer een groot tributefeest te worden met The Seegers Sessions (Pete Seegers), Black Thunder Ladies (AC/DC), Grohl (Foo Fighters/Nirvana), Tina Turner Tribute (Tina Turner) en Coldplace (Coldplay).

Peelpop beleeft dit jaar de vierde editie en is dit jaar gegroeid in aantal bands, maar ook wat de zaal betreft. Door een nieuwe indeling komt er meer plek voor bezoekers. “Aangezien we vorig jaar al om negen uur waren uitverkocht, dachten wij dat dit wel nodig was”, vertelt de organisatie. “Maar wees er wel snel bij voor een kaartje want het loopt hard met de voorverkoop!”

[image=208684]

Opener van Peelpop is precies om 18.30 uur het folkproject The Seegers met vijftien muzikanten uit de regio die op een geheel eigenzinnige manier Bruce Springsteens’ akoestische cd We Shall Overcome brengt. De uit Duitsland afkomstige Black Thunder Ladies zijn vrouwen die het repertoire van de legendarische band AC/DC van het podium laten knallen.
Grohl speelt muziek van Dave Grohl, vanaf de doorbraak met Nirvana tot aan het grote succes van Foo Fighters met Q ook zijn uitstapjes naar Queens of the Stone Age, Them Crooked Vultures, Tenacious D en Probot. De Tina Turner Tribute is een 11-koppige showformatie met het oeuvre van 's werelds beste en legendarische zangeres. Alle bekende nummers passeren de revue. Afsluiter van Peelpop 2012 is Coldplace een Coldplay tribute band uit Engeland die de echte liveshow van Coldplay op een voortreffelijke manier benadert. De pauzes worden verzorgd door DJ Billy Brood.

De deuren gaan om 18.00 uur open en de muziek stopt om 01.00 uur. Kaartjes aan de kassa kosten € 20,- en in de voorverkoop € 15,- bij Guitar King in Boekel, Music Store in Uden, de Buurman in Odiliapeel. Kaartjes zijn ook te bestellen via http://www.peelpop.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant