Afbeelding

Showacrobatiek Uden steelt show in Papendal

Sport 74 keer gelezen
UDEN - ‘Samen door het vuur voor 2028’ was het thema van het Olympisch Vuur 2028 Jaarcongres dat op donderdag 8 maart plaatsvond. Showacrobatiek Uden mocht de afsluitende show verzorgen van het door ruim zeshonderd mensen bezochte congres. Ook Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander genoot zichtbaar van het optreden, waarbij de Prins van Oranje zelf het congres met zijn keynote speech afsloot.

[image=209391]

Onder het toeziend oog van niet alleen de Prins van Oranje en Olympisch Vuur 2028-voorzitter Camiel Eurlings, maar ook vele anderen prominenten zoals voormalig tennisser Richard Krajicek, de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, minister Edith Schippers, judoka´s Mark Huizinga en Deborah Gravenstijn, voormalig Olympisch kampioen en volleyballer Bas van der Goor en ex-schaatser Jochem Uytdehaage, gaf Showacrobatiek Uden een wervelende show weg.
Ook de voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, Jos Geukers, en NOC*NSF-voorzitter Andre Bolhuis en NOC*NSF-lid Erica Terpstra zagen de jonge meiden van Showacrobatiek Uden schitteren. Terpstra was vol lof over het optreden. "Een fantastisch optreden dat eens te meer het talent van de Nederlandse sporters en jeugd aantoont", aldus de voormalig zwemster.
Bette van Loenen, voorzitster van Showacrobatiek Uden, en trainster Steffie Alders kijken tevreden terug op het optreden van hun jonge talenten. "Na diverse regionale optredens bij onder meer het Sportgala Uden, is dit voor onze vereniging een mooie opsteker en zijn het onze eerste nationale stappen die wij zetten. Dit smaakt naar meer en wij zullen er alles aan doen om ons verder nationaal op de kaart te zetten."

[video=mG4572wO6c6]

Voor het seizoen 2012/2013 is Showacrobatiek Uden nog op zoek naar nieuw jong talent. Ben jij net zo getalenteerd en enthousiast als deze meiden, en jonger dan 12 jaar, neem dan contact op via info@showacrobatiekuden.nl en wie weet sta jij hier volgend jaar ook op het podium!

[image=209389][image=209390][image=209392][image=209388]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant