Afbeelding

7th Sunday gaat voor Gouden Kabouter

Muziek 64 keer gelezen
ERP – “Als je genomineerd wordt voor zó’n prijs, gá je er natuurlijk voor. Zeker weten!” Thijs de Winter is opgetogen over de nominatie die 7th Sunday Festival onlangs ontving: het Erpse dancefestival maakt kans op de titel ‘leukste festival van Nederland’. Maandag is duidelijk of 7th Sunday inderdaad met de hoofdprijs, de Gouden Kabouter, aan de haal gaat. Publiek kan tot die tijd nog stemmen!

[image=176664]

De Gouden Kabouter Awards worden dit jaar alweer voor de 16e keer uitgereikt. ‘De on-officiële Oscars van de dance-scene’ worden ze ook wel genoemd, en insiders weten dat het om serieuze erkenning gaat. “In de dance-scene wil iedereen deze prijs in de wacht slepen”, vertelt De Winter, samen met Johan Dortmans organisator van het evenement dat ieder jaar tienduizenden bezoekers naar De Roost trekt. “Dit is echt een mooie waardering. We zijn al trots om bij de laatste negen te zitten, maar we willen die Gouden Kabouter echt wel graag in de wacht slepen.”

[image=209637]

Andere genomineerden in de categorie ‘leukste festival’ zijn onder andere Awakenings, Mysteryland, Solar en Amsterdam Open Air. “Niet de kleinste namen! Maar wel vooral Amsterdamse feesten. Wij zijn het enige Brabantse evenement en ook dat vinden we een eer. Wij vertegenwoordigen de onvervalste Brabantse gezelligheid. We roepen iedereen uit Brabant dan ook op op ons te stemmen. Ik weet zeker dat we dan een goede kans maken.” Stemmen kan hier. Om stemmers te belonen, looft 7th Sunday 4 VIP-kaarten uit. Deelnemers die stemmen en een printscreen daarvan opsturen naar maken automatisch kans. Stemmen kan tot en met aanstaande zondag. De prijsuitreiking is aanstaande maandag, in het Amsterdamse Paradiso.

[image=209636]

[image=173523]

[image=173521]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant