Afbeelding

De Meent Cruyff Court Kampioen

Sport 39 keer gelezen
UDEN - De jongens van basisschool De Meent zijn woensdag Cruyff Court Kampioen geworden. Ze gaven daarmee een feestelijk vervolg aan de feestweek rond het 40-jarig bestaan van de school. In de voorronden hadden FC Omhaal, Bitswijk groep 7, Bitswijk groep 8 en De Meent zich geplaatst voor de finale van vandaag.

[image=210300]

Het was prachtig weer en er waren veel toeschouwers op komen draven om de teams aan te moedigen. Kortom, perfecte omstandigheden voor de stadsfinale van het landelijk georganiseerde Cruyff Court toernooi. De spanning was groot. En dat was te zien bij de deelnemers. Iedereen was erg fanatiek en gebrand om die titel in de wacht te slepen. Er werden veel mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Uiteindelijk won het team van De Meent met overmacht het toernooi, zonder ook maar één wedstrijd te verliezen. De Meent magl op woensdag 25 april strijden om de titel Cruyff Court Kampioen van de regio. Tegenstanders zijn de beste teams uit Nijmegen, Tiel en Helmond.
Cruyff Courts Kampioenen is hèt schoolstraatvoetbaltoernooi op de Cruyff Courts voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Het toernooi wordt landelijk georganiseerd. Dit jaar worden de voorronden in Uden georganiseerd door het jongerenwerk van Compass en Kicks! beweegt je. Scheidsrechters van UDI'19 leiden de wedstrijden in goede banen.

[image=210301]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant