Afbeelding

'Foute boel in Uden'

Muziek 10 keer gelezen
UDEN - Burgerinitiatief heeft er toe geleidt dat het binnenkort een foute boel is in Uden. Het jonge stel Linda en Etiënne van Geffen, fervente feestgangers, kwam op het idee om zelf een groots muziek- en dansevenement in de eigen regio te organiseren.

[image=210676]

Dit idee werd enthousiast ontvangen want zowel Tennishal De Schaapskooi als Imex Events boden desgevraagd spontaan hun medewerking aan. Zo was de locatie, het licht, geluid en de decoratie al snel geregeld. Door belangeloze inzet van vrienden en bekenden is de eerste editie van Proud to be Fout in Uden op vrijdag 30 maart een feit. Met onder andere de MattieHarrie 70’s Discoshow, Soultrain, In2thegroove, Revolution Code en niet te vergeten DJ Sjors.
Proud to be Fout is een groots en betaalbaar muziek-, dans- en kijkfeest voor iedereen. Het evenement vindt plaats in Tennishal De Schaapskooi aan de Hockeyweg 1 in Uden. De deur is open van 20.00 tot 01.00 uur.
Iedereen die verkleed naar het feest komt, heeft recht op twee gratis consumpties. Een Proud to be Fout Ticket kost € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de dagkassa. Ben je in het bezit van een Foute Flyer dan krijg je nog eens extra € 2,50 korting in de voorverkoop. Meer informatie over Proud to be Fout op vrijdag 30 maart a.s. vindt je op www.proudtobefoutuden.nl, facebook en twitter.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant