Afbeelding

Mulderke winnaar Leuk Leren Week

Onderwijs 13 keer gelezen
UDEN – Basisschool ’t Mulderke is met een groep 7 en 8 winnaar van de vandaag geëindigde wedstrijd in het kader van ‘De Leuk Leren Week’ van het educatieve programma www.squla.nl. Squla is een educatief programma dat samen met Cito is opgezet. Aan deze wedstrijd deden 2700 Nederlandse scholen mee.

[image=211099]

De kinderen hebben zoveel mogelijk vragen beantwoord over uiteenlopende onderwerpen. Volgens directeur Jos van Zutphen hebben de leerlingen er heel hard voor gewerkt. “Ze konden thuis inloggen en zelfs in het weekend hebben ze vragen thuis zitten beantwoorden om zoveel mogelijk punten te scoren. De deelname van zoveel scholen was niet verwacht. Dat we met twee groepen gewonnen hebben is daarom echt heel erg knap.”
Beide groepen maken kans op extra prijzen voor de top van elk groepsjaar én de hoofdprijs: een optreden van Yes-R & Rachel. De organisatie komt dinsdagmiddag de checque voor E-Learning for Kids overhandigen gecombineerd met het overhandigen van de Leuk Leren Week-bokaal aan de klas. Directeur Andre Haardt is er bij en de kinderen krijgen oorkondes en eeuwige roem. Het optreden van Yes-R en Rachel wordt verloot onder de top 100 van alle groepen. Verder worden er Android tablets en theaterworkshops verloot. Dinsdag ontvangen de juffen en meesters die met hun klas mee hebben gedaan aan de Leuk Leren Week een gratis login voor de basisversie van Squla in de Klas.
[image=211098]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant