Afbeelding

Succes Dancing Wheels op World Cup in Cuijk

Sport 50 keer gelezen
CUIJK/UDEN - In sporthal De Kwel in Cuijk vond tijdens Pasen de jaarlijkse World Cup en NK (rolstoel)danswedstrijden plaats met een record aantal deelnemers uit 22 landen. Leden van Dancing Wheels boekten goede resultaten.

[image=211513]

Sandra van Schadewijk en Edwin van Schadewijk eindigden zaterdag in de debutantenklasse 1 als zesde in de World Cup en behaalden tevens brons namens Nederland. Het duo behaalde op zondag de finale in de debutantenklasse duo I. Ze kwalificeerden zich voor de finale en behaalden in de Cuijkse sporthal de zesde plaats.
Remco Slort en Yvonne Alberts dansten op zaterdag als zestiende in de debutantenklasse combi 2, een dag later bleven zij steken op een 10e plek.

Latin-dansen
Bij de latin-dansen behaalden Dierik Couwenberg en Marijke Couwenberg een prima vijfde plaats in de World Cup en zilver namens Nederland in de finale van amateurklasse combi latin 1. Groot was de euforie toen bekend werd dat Marleen Caspersen Mathieu Kerstens vierde werden op de World Cup en goud behaalden namens Nederland. Daarmee promoveerden zij naar de hoofdklasse.

Demonstraties
De Dancing Wheels verzorgen zondag 15 april een demonstratie tijdens Gennep on Wheels en inmiddels zijn de dansers alweer volop in training op bij de Belgische Kampioenschappen, op 21 maart in Lommel, hoge klasseringen te kunnen halen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant