Afbeelding

Saturnus en Skunk laten van zich horen

Sport 2 keer gelezen
UDEN – Het volleybal loopt richting het einde. De Skunk-heren mogen voor het eerst in het bestaan van de club promotie/degradatie wedstrijden gaan spelen. De vrouwen van Saturnus kunnen eigenlijk niets meer halen, maar wonnen wel ruim bij Luctor in Rijkevoort.

[image=211689]

Het gaat goed bij de mannen van Skunk uit Veghel. Diverse teams uit de club timmeren aan de weg met kans op behaalde kampioenschappen. De mannen van het eerste team gaan spelen voor een plek in de derde divisie. Dit met dank aan de concurrentie die elkaar punten afpakte. Promotie zou de slagroom op de taart zijn van een geweldig seizoen. Bovendien met deze jonge selectie, waar nog voldoende rek in zit, is Skunk zeker niet kansloos op een niveau hoger. De wedstrijd tegen Blue Smash die, nog gespeeld moest worden was eigenlijk bijzaak, maar werd wel met 3-1 gewonnen door de potentiële promovendus.

Veel afzeggingen
De Saturnus-vrouwen van Peter Barenbrug wonnen ruim met 0-4 bij Luctor. De koek is verdeeld in die klasse waar PSV kampioen werd dit seizoen en Achilles definitief de tweede plaats in bezit nam. Neemt niet weg dat de Udensen lekker doorgingen met goed volleybal. In Rijkevoort werd het een mooie zege. De Eindhovense coach had veel afzeggingen, maar zaterdag bleek hoe breed de bank is van het Udense team. Loes Boley en Daphne Sgroot konden beiden starten in Sporthal De Schutsboom. Saturnus maakte er een regelmatige zege van. Behalve de laatste set, bleven de vrouwen uit Rijkevoort aardig bij, maar de winst ging met 18-25, 20-25, 19-25 en 12-25 ruim mee naar Uden.

Peter Peters
De dames van Peter/Peters TSR namen het op tegen Set Up. Er werd met 4-0 (18-25, 14-25, 16-25, 18-25) verloren van de koploper. Door de verzwaarde degradatieregeling echter is er sprake van degradatie naar de tweede klasse.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant