Afbeelding

V&K opent sportweek op de Markt

Sport 4 keer gelezen
UDEN – Het jonge demonstratieteam van turnvereniging V&K uit Uden opende zaterdag precies om 12.00 uur de nationale sportweek op de Markt in Uden. Van 21 tot en met 28 april is er extra aandacht voor allerlei sporten op verschillende locaties in de gemeente. Vanmiddag op de Markt zijn er allerlei sportieve activiteiten.

[image=212055]

Nog tot 17.00 uur geven de turnsters demonstraties en kunnen liefhebbers een duikuitrusting passen. Ook is er een pannakooi. Mensen mogen toekijken, maar kunnen ook zelf een koprol maken of een potje voetballen. In beweging komen is immers de achtergrond van deze activiteit.
Komende dinsdagis er een clinic freerunnen en slacklinen: dat betekent vliegen over kasten, salto’s maken via de muur en springen op een verende lijn. Verder is er woensdag een turninstuif (V&K), een proefles snorkelen (OWSV Scyllias) en een kennismakingsles tafeltennis (TTV Smash’73). Verder zijn woensdag de regiofinales van de Cruijff Court Kampioenschappen in de Bitswijk. Teams uit Helmond, Tiel en Nijmegen komen dan naar Uden om te spelen tegen de lokale kampioenen: OBS De Meent (jongens) en De Springplank (meisjes). Op donderdag is er een basketbaltoernooi in sporthal De Stigt en in het Multicenter zijn de hele week workshops voor jongeren, zoals breakdancen en freestyle soccer. Meer informatie staat op www.kicks-uden.nl en op www.inuje.nl

[image=212054]
[image=212053]
[image=212052]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant