Afbeelding

Meedoen aan Week van de Amateurkunst in Uden

Kunst en cultuur 14 keer gelezen
UDEN - De Week van de Amateurkunst (WAK) vindt plaats door heel Nederland van 2 tot en met 9 juni. De WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

[image=176484]

In Nederland zijn maar liefst 8 miljoen mensen in hun vrije tijd actief bezig met kunst. Om dat zichtbaar te maken heeft Kunstfactor, sectorinstituut amateurkunst, het initiatief genomen om de landelijke Week van de Amateurkunst te organiseren.
Ook in Uden zijn er veel activiteiten gedurende deze week. De podia van Theater Markant en De Pul, met licht en geluid worden gratis, dankzij subsidie van Kunstbalie en de Gemeente Uden, aan de verenigingen ter beschikking gesteld. Onder het motto 'Laat uw passie zien aan het Udense publiek', kunnen verenigingen zich opgeven, voor het korenfestival op maandagavond in Theater Markant of maak van uw repetitieavond een open inloop. Ook kunstenaars die hun huisatelier open willen stellen kunnen zich aanmelden. Op dinsdagavond treden diverse harmonieën op, eveneens in Theater Markant. Op woensdagavond presenteert Mik kunsteducatie op het podium van De Pul een spetterend programma en op vrijdagavond presenteren vele jongeren zich op het podium van De Pul. Verenigingen/kunstenaars die mee willen doen met de WAK-week kunnen zich tot 11 mei aanmelden via

Zie ook:: www.mikweb.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant