Afbeelding

Hobbykunstmarkt Markant zoekt deelnemers

Kunst en cultuur 38 keer gelezen
UDEN - Theater Markant is op maandag 4 en dinsdag 5 juni de locatie voor een grote hobbykunstmarkt. “Vorig jaar konden mensen tijdens de Week van de Amateurkunst thuis hun kunsthobby laten zien”, vertelt Gina Hermans. “Maar nu zijn de amateur-kunstenaars welkom in de foyer van Theater Markant."

[image=212239]

"We maken ruimte voor een grote diversiteit aan kunsthobby’s. Natuurlijk schilderijen, maar ook bijvoorbeeld sieraden, keramiek, tassen, breien en haken, taarten versieren of mensen die kunst van theezakjes maken. Mensen die eigenlijk nooit een podium hebben krijgen de kans hun hobby te laten zien!”
Welke werken tentoon gesteld worden, wil de organisatie in overleg met de deelnemers bepalen. Er wordt ook gewerkt aan een uitloop naar de Udense weekmarkt. “We willen Markant niet te vol zetten, want de werken komen dan mooier uit”, vertelt Gina. Deelnemers kunnen zich tot zondagavond 29 april bij haar aanmelden via

WAK
De Week van de Amateurkunst vindt plaats door heel Nederland van van 2 tot en met 9 juni. De WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten! Ook in Uden zijn er veel activiteiten in deze week.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant