Afbeelding

Gouden PvdA-speld voor Lo Brust

Politiek 25 keer gelezen
UDEN - Lo Brust uit Uden kreeg woensdag een gouden PvdA-speld uitgereikt vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van de partij. De speld werd hem uitgereikt door wethouder Sultan Günal en bestuursvoorzitter Yvonne Oude Luttikhuis van de PvdA afdeling Uden/Veghel.

[image=212921]

"Lo Brust is betrokken bij mens en maatschappij en bereid om zich in te zetten voor het welzijn en de ontwikkeling van mensen. Als jong PvdA-lid heeft hij zich onvermoeibaar ingespannen om in Uden openbaar onderwijs te krijgen. Ook vervulde hij tal van bestuursfuncties in het onderwijs. Daarnaast heeft hij nog tal van andere bestuursfuncties vervuld, vooral bij sociaal-culturele organisaties. Zo was hij jarenlang voorzitter of secretaris van Stichting Opbouwwerk Uden, Stichting de Schouw, Slachtofferhulp Brabant Noord-Oost, CKVU, SBBU en nog steeds is hij op zijn 81-ste jaar bestuurslid van de Udense Musical."
"Brust werkte jarenlang bij Philips en deed de bestuursfunctie er in zijn vrije tijd naast. Vele Udenaren kennen hem als een markante en sociale persoonlijkheid. De PvdA -afdeling Uden is trots en vereerd om een zo trouw en betrokken PvdA lid bij de afdeling te hebben. De PvdA afdeling Uden heeft nog een lid, die al 50 jaar lid is, maar door omstandigheden kon deze speld nog niet worden uitgereikt”, laat Yvonne Oude Luttikhuis weten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant