Afbeelding

Win kaartjes voor Knipoog pure rock

Muziek 68 keer gelezen
BOEKEL - Knipoog pure rock festival op eerste pinksterdag zondag 27 mei achter café Salut aan de Julianastraat in Boekel wordt weer een onvergetelijk rockfeest. Verdeeld over twee podia maken liefst twaalf rockbands hun opwachting.

[image=138092]

Er wordt op het buitenpodium om 13.00 gestart met Fisherman’s Project uit Mariaheide. Physical Graffiti gaat met hun geweldige Led Zeppelin tribute het buitenpodium afsluiten waarna Fatburger de eer krijgen binnen de afterparty te verzorgen. Dit doen ze niet alleen, met behulp van meerdere regionale rockhelden wordt er een vette rockshow van bijna twee uur neergezet. Op het binnenpodium spelen verder de winnaars van Stoepslag Rancour en Immobilize. Verder een nieuwe verassende regionale band GOOM, Radarmen from the moon en de brute rockers van Rompeprop uit Eindhoven . Op het buitenpodium verschijen behalve Fishersman’s Project ook het symfonische rock geweld van Rockking en Day Six en Deadman’s Curse uit Nijmegen. De regionale punkrockers van the 101’s verwennen het publiek flink met nieuw werk. De voorverkoop is bij Guitar King Boekel, Music store Uden en cafe Salut Boekel. De kaarten kosten in de vvk € 15,- en aan de dagkassa € 20,- alle info is te vinden op www.knipoogpurerock.nl.
Kliknieuws mag vijf keer twee kaarten weggeven aan degene die kan vertellen waarom Knipoog zo’n leuk rockfeest is. Stuur je antwoord naar
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant