Comediantjes spelen ‘Alice in Wonderland’

Kunst en cultuur 22 keer gelezen
UDEN - De buitenproductie ‘Alice in Wonderland’ van de jeugdgroep De Comediantjes van toneelvereniging Naat Piek gaat zaterdag 26 mei om 19.00 uur gaat in premiere.

[image=214487]

Al vanaf september repeteert deze enthousiaste groep onder de bezielende leiding van Ellen Dorland iedere zondagochtend. Eerst wordt er in het binnentheater gestart met repeteren. Zodra het weer het toelaat vertrekt de groep naar buiten. En daar in het buitentheater zal de wervelende voorstelling van Alice in Wonderland gaan plaatsvinden, omgeven door schitterende decors, kleurrijke kostuums en spectaculaire trucs.
Alice verveelt zich heel erg. Zij heeft er meer dan genoeg van om niets te doen te hebben.
Wanneer zij een wit pratend konijn voorbij ziet rennen, gaat zij hem achterna. Zij valt in een konijnenhol en komt met een plof terecht in ‘wonderland’. Daar is de wereld heel anders. Een wereld die bevolkt wordt door onbegrijpelijke figuren, zoals De Gekke Hoedemaker, Maartse Maas, de vervelende tweeling Tweedeledee en Tweedeledom, de wazige Koningin, Bijna Schildpad of... Het zijn er te veel om op te noemen. Niets is logisch in Wonderland, alles is onbegrijpelijk en raar. Iedereen gedraagt zich gek.

De voorstelling is ook zondag 27 mei om 14.00 uur te zien en op 2,3, 9 en 10 juni. De entree is 5 euro. Zie ook www.naatpiek.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant