Afbeelding

'Bernhoven loopt warm' groot succes

Gezondheid 50 keer gelezen
UDEN - Ruim 750 mensen hebben woensdagavond deelgenomen aan de eerste editite van ‘Bernhoven loopt warm’. Met het nieuwe ziekenhuis op de achtergrond als decor liepen zij een route door de Maashorst. De opbrengst, 7.300 euro, is bestemd voor de Vrienden van Bernhoven en gaat naar de afdeling fysiotherapie voor de aanschaf van een loopband.

[youtube=MWhRBLqm31A]

[image=215098]

In het bos werden de lopers en wandelaars verrast op muziek van dweilorkest ‘Ongerakt’ uit Reek. Halverwege de route verzorgden vrijwilligers van de Lions een drankpost. Medewerkers van de Spoedeisende Hulp, die fungeerden als flexibele EHBO’ers, hadden een rustige avond. Er waren geen blessures.
Voor de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis was de finish. De lopers die de 11,2 kilometer renden liepen nog een rondje meer. Op het terrein bij de finish kregen de lopers water en iets te eten. Nadat iedereen gefinisht was, gingen medewerkers van Atletiekvereniging de Keien aan de slag om de uitslagen handmatig te verwerken. Ondertussen zorgde 'Ongerakt' voor een prima sfeer. Marion van Zoom (manager nieuwbouw), Manon Velde - Katgert (Raad van Bestuur) en Hans van Luit (voorzitter Vrienden van Bernhoven) reikten de prijzen uit.

[image=215097]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant