Afbeelding

RKSV Volkel viert 75-jarig bestaan

Sport 58 keer gelezen
VOLKEL - Op het sportpark van RKSV Volkel bruist het van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni van de activiteiten vanwege het 75-jarig bestaan van de voetbalclub met onder meer een optreden van BZB en een vorstelijke petozzi-maaltijd.

[image=215839]

Op vrijdag trappen de 5- jarigen af om half zeven met een wedstrijd tegen hun ouders. De andere jeugdleden strijden om de fel begeerde penalty bokaal of spelen voetvolley. Op zaterdag om 14.00 uur worden zoveel mogelijk inwoners uit Volkel op één foto gezet. Iedereen, jong en oud, uit Volkel is welkom op het sportterrein om gezamenlijk een ‘levende Volkelse vlag’ te maken, waarna een foto wordt gemaakt vanuit een hoogwerker. Om 16.00 uur volgt een optreden BZB, dat zeker het speciaal voor het jubileum geschreven clublied ten gehore brengt. Rond 18.00 uur wordt gekeken naar Nederland-Denemarken op een groot beeldscherm. Om 20.30 uur begint voor de leden de feestavond.
Zondag 10 juni om 11.00 uur gaat het feest verder met een gezellig muziekje, waarna rond het middaguur ‘petozzi met worst’ op het menu staat. In een grote ketel wordt op het podium een vorstelijke petozzi maaltijd klaargemaakt door een aantal gerenommeerde Volkelse chef-koks in samenwerking met toneelvereniging ‘De Vriendenkring’, die eveneens 75 jaar bestaat. Daarna volgt nog een gezellig middagprogramma voor jong en oud met muziek en extra activiteiten voor de jeugd door de scouting.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant