Afbeelding

Win kaartjes voor BZB-feest in Kersouwe

Muziek 45 keer gelezen
VOLKEL - Nederfolkrockband BZB brengt donderdag zijn nieuwe CD getiteld 7 uit op platenlabel Suburban Records. Op deze zevende CD van dit zevenkoppige gezelschap vallen alle ingrediënten perfect samen. De enorme bak live-ervaring; de punky folkrock; de thematiek van de nummers en het artwork maken 7 tot het kroonjuweel uit het omvangrijke oeuvre van BZB.

[image=215854]

BZB zou zichzelf niet zijn als de CD-presentatie niet groots en in stijl zou worden gevierd. Plaats van handeling is het pittoreske Natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Behalve BZB komt er ook een keur aan bevriende muzikanten langs. Zo treedt onder meer JAH6 op en zal ná de show van BZB (ft. special guests) DJ Gusztav de tofste Balkan Beats & folkrock draaien.
Om 19.30 uur gaan de poorten van De Kersouwe open. Het programma begint om 20.00 uur en BZB zelf staat vanaf 22.30 uur op het podium voor een vlammende show. Tickets kosten €18,50 en zijn online te koop via http://www.kersouwe.nl.

Prijsvraag
Kliknieuws mag vijf keer twee kaarten weggeven aan lezers die weten welke instrumenten BZB tegenwoordig allemaal gebruikt. Mail je antwoord naar .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant