Afbeelding

Mik spetterde in De Pul

Kunst en cultuur 64 keer gelezen
UDEN - Onder bezielende leiding van Mikdocenten: Ellen Opten, Ieke Vervest, Christa de Haan, Sylvia Mooren, Rosalyn van Aerts en Jos van de Dungen speelden cursisten van Mik kunsteducatie de sterren van de hemel op het podium van De Pul.

[image=215939]

Speciaal voor deze avond zijn nieuwe en uitdagende arrangementen geschreven voor drie ensembles, te weten het saxofoon-ensemble, de dwarsfluitgroep 18 + en het Mondriaan Klarinet ensemble. Ook het blokfluit, harp en vioolensemble onder leiding van Rosalyn de Groot en Jos van den Dungen brachten prachtige stukken ten gehore. Er is door de kinderen, jongeren en volwassenen keihard gewerkt de laatste weken.
Tevens zette de demonstratiedansgroep van Mik onder leiding van Shanti Snijders een spetterende en gevarieerde show neer in diverse stijlen van jazz tot hiphop tot moderne dans. Breakdancer Pablo Slenders speelde duidelijk de rode draad in deze minidansvoorstelling. Duidelijk is in ieder geval dat Shanti Snijders veel inspiratie heeft opgedaan door haar deelname aan de Ultimate Dance battle!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant