Afbeelding

Ontwerp nieuwbouw N°19 van Piet Boon

Wonen 97 keer gelezen
UDEN – De hoek Velmolenstraat-Parallelweg-Kastanjeweg bij de rotonde krijgt een heel andere uitstraling. Op de plek waar nu nog de winkel Route 66, een loods en twee woningen staan, wordt een opvallend appartementencomplex met de naam N°19 gebouwd. Genoemd naar de 19 appartementen die erin komen met fitnessruimte en parkeergarage, ontworpen door de bekende ontwerper Piet Boon. Het wordt gebouwd door Peters Projectontwikkeling in Schaijk. “Wat andere in de bouw niet doen, pakken wij juist op. Betaalbaar én kwalitatief bouwen.” De prijzen zijn vanaf 177.500 euro v.o.n.

[image=216029]

“Wij ontslaan onze bouwvakkers niet, integendeel, we nemen nieuwe mensen aan. We hebben verschillende goedlopende projecten. Ook in dit project in Uden hebben we veel vertrouwen. Al vooraf hadden zich 130 mensen ingeschreven voor de VIP Party in Markant. Dat zegt iets over het project, maar ook over de woningzoekenden. Er is behoefte aan mooi, betaalbaar en goed wonen”, zegt projectleider Jos de Groot. Donderdagavond werd het plan gepresenteerd. “De reactie’s waren positief over het ontwerp en het aanbod. De inbreng van Piet Boon in het plan wisten mensen erg te waarderen.”
Het gaat om luxe appartementen met keuken, badkamer ontworpen door Piet Boon maar kopers kunnen het ook inrichten naar eigen smaak. N°19 is een bijzonder project dat draait om design. Dat begint al aan de buitenkant: een eigenwijs vormgegeven pand ontworpen door Deux Architecten met bijzondere ledverlichting geïntegreerd in het ontwerp. “Met een beperkt aantal appartementen is N°19 bereikbaar voor een kleine groep mensen, maar wel voor bijna elk budget. Het is gelukt de prijzen scherp te houden. Best bijzonder als je kijkt naar wat je krijgt: een design appartement met balkon, exclusieve toegang tot de fitnessruimte en de privé parkeervoorziening voor bewoners en bezoekers." De appartementen hebben allemaal een oppervlakte tussen 60 en 130 vierkante meter. De kleinere appartementen hebben één slaapkamer en de grotere twee. Alle appartementen hebben een buitenruimte en een berging op de begane grond. Ook is er een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Als alles goed gaat wil Peters eind dit jaar, begin 2013 met de bouw beginnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant