Afbeelding

Filatelistische vliegtuigshow

Algemeen 45 keer gelezen
UDEN – De grote postzegelruilbeurs is zondag 6 januari van 9.00 tot 12.30 uur weer in het Trefcentrum aan de Cellostraat 2 in Uden. Deze zondagmorgen heeft postzegelvereniging Volkel-Uden e.o. als thema de vliegtuigen met al hun filatelistische mogelijkheden.

[image=231313]

Op vliegtuiggebied is er veel in ‘postzegelland’. Wat te denken van de diverse soorten vliegtuigen, helikopters of luchtschepen als de Hindenburg. Er zijn zelfs verzamelaars die op de postzegel een duidelijke herkenning zoeken van de vliegtuigmaatschappij. Ook PZV Volkel-Uden heeft zijn eigen postzegel met een afbeelding van de F16 uitgegeven als persoonlijke zegel met hun 40-jarig jubileum in 2003. Deze en vele ander voorbeelden van vliegtuigen op postzegels en brieven worden door een van de leden tentoongesteld.Ook zijn er diverse catalogi over de vliegtuigen en vliegbrieven zijn aanwezig.Vragen kunnen worden gesteld aan de verzamelaars.
De entree is voor de jeugd gratis en voor niet leden € 1,00 of voor geïnteresseerden is het eerste bezoek gratis om de sfeer eens te komen proeven.

[image=231314]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant