Afbeelding

Arcus verwijdert goedaardige moedervlekken

Gezondheid 947 keer gelezen
UDEN/BOXMEER - Naarmate mensen ouder worden, ontstaan er ook steeds meer huidafwijkingen die met het ouder worden samen gaan. De meest voorkomende huidafwijkingen zijn ouderdomswratten.

[image=231219]

Deze donkere, wratachtige plekken kunnen van heel klein, uitgroeien tot wel zo groot als een twee euro muntstuk. Over het gehele lichaam komen ze voor, maar vooral op het gezicht worden ze als cosmetisch storend ervaren.
Een andere veel voorkomende aandoening is het ontstaan van steelwratjes. Dit komt met name voor in de warme, vochtige gebieden zoals oksels, liezen en bijvoorbeeld de diepere halsplooien. Het goede nieuws is dat deze plekken goedaardig zijn en dat ook blijven. Het slechte nieuws is dat de zorgverzekering het verwijderen van deze plekken dan ook niet vergoedt.
Toch kunnen plekken als ouderdomswratten en steelwratten zonder littekenvorming worden verwijderd. Dit kan bij Arcus Cosmetisch Centrum. Dermatoloog M.H. van der Wegen-Keijser beoordeelt alle moedervlekken en kan de goedaardige plekken zelf verwijderen als dit verantwoord is. Mochten er twijfels zijn over de goedaardigheid van de moedervlekken, dan kan op korte termijn een afspraak geregeld worden in het Maasziekenhuis te Beugen waaraan zij verbonden is.

Arcus Cosmetisch Centrum heeft een praktijk in Uden aan de Violierstraat 21 in Uden en in Boxmeer aan de Burgemeester Verkuijlstraat 43 in Boxmeer. Voor een afspraak bel:
0413-246629. Zie ook www.arcus-boxmeer.nl of www.arcus-uden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant