Ministreekmarkt: 'Warme Winter in Volkel'

  •   keer gelezen
VOLKEL - De Brabantse Hoeve aan de Zeelandsedijk 29 in Volkel houdt zondag 30 december van 11.00 tot 19.00 uur de ministreekmarkt 'Warme Winter in Volkel'.

[image=231218]

Er zijn kraampjes van Wijngaard de Kreitsberg uit Zeeland, wandelingen- en workshop specialisten de Cirkel en wandelmee.nu, de Petrus Hoeve met streekkazen en -worsten en Autarkia met haar Paddenstoelenboomstammetjes. Verder heeft de Cleefshoeve speciaal winterijs vers van de boerderij.
"Ons sfeervolle terras is heerlijk verwarmd en gezellig aangekleed", vertelt Hugo van Zutphen. "Geniet van onze populaire kruidenlikeur; Schrobbelèr! Lekker warme chocomel met slagroom en erwtensoep van de ambachtelijke slager. Het wordt een leuke dag op ’t terras met vrienden en familie en dat midden in de winter. Daarnaast brandt de open haard in de boerderijwoonkamer en uiteraard staat ook de kachel in ons knusse Koffiehuijs op stand 10! In de middag zorgen. Jeanne vd Rijt en Ria Toonen zorgen zo her en der voor gezellige Brabantse muziek en ook liedjes van Boudewijn de Groot maken de Warme Winter extra sfeervol. Primeur dit jaar: 'Glühbier', warm kersenkriek bier van bierbrouwerij St. Louis, een populaire hype uit Tirol! De entree is gratis én elke bezoeker ontvangt ook nog eens een gratis gadget."
Meer berichten