Afbeelding

Sublieme Ujese oudejaarsshow in Markant

Centrum 48 keer gelezen
UDEN - Nee, nee, we verklappen nog niets, maar wel mogen we zeggen dat de oudejaarsconference van Bart Stultiens gisteravond in Markant Uden een daverend succes is geworden met een hoog Ujes gehalte. Bart Stultiens noemt zijn show niet voor niets ‘Terug naar Uden’.

[image=223749]

Pratend, zingend en spelend wandelt Stultiens door het Uden van 2012 en maakt de balans op. En dat is genieten voor het publiek dat zich vorig jaar tijdens de oudejaarshow behoorlijk bekocht voelde. Begrijpelijk dat veel mensen dit jaar misschien een beetje terughoudend waren met het kopen van een kaartje, maar die schroom is niet terecht. Bart Stultiens maakt er een sublieme show van en het goede nieuws is: er zijn nog kaartjes voor vanavond!

Foyerfeest met Ruizzz
Na het ongekend goede zaalprogramma van Bart Stultiens barst het feest in de foyer los met de fantastische muziek van de Udense coverband Ruizzz. Bezoekers worden bovendien getrakteerd op een bruisend glas champagne en heerlijke oliebollen, aangeboden door De Winter media groep, u weet wel, het bedrijf achter Kliknieuws.

Kijk voor alle informatie op www.markantuden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant