Afbeelding

Van der Heijden een begrip op de weg

Zakelijk 291 keer gelezen
UDEN - Na enkele jaren voor een werkgever rijles te hebben gegeven, vond de 33-jarige Angela van der Heijden uit Uden dat het tijd werd voor haar eigen autorijschool. Sinds 1 november is ze actief en inmiddels al een begrip op de weg.

[image=231137]

Leerlingen moeten zich op hun gemak voelen in de auto en bij de instructeur, dat is het uitgangspunt bij Angela van der Heijden. Het is een feit dat als je vol zelfvertrouwen in de auto zit, je ook een stuk veiliger deelneemt aan het verkeer. En dat is precies wat de Udense rijschoolhoudster weet te bereiken bij haar leerlingen.
De leerling heeft hier ook voordeel bij: ze hebben in het algemeen dan ook minder rijlessen nodig en de kans op de eerste keer slagen voor het praktijkexamen wordt vele malen groter.
Sinds 1 november rijdt de rode auto met witte strepen over het dak en het energie A-label door de Uden, Veghel en Den-Bosch.
Wie gaat voor een persoonlijke aanpak, eerlijkheid en een vaste instructrice met een eindeloos geduld kan zich aanmelden voor een proefles via www.autorijschoolangelavanderheijden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant