Afbeelding

Oudejaarsprogramma met Bart Stultiens

Centrum 87 keer gelezen
UDEN – Het jaar wordt in Markant afgesloten met de onmiskenbare traditie van het echt Udens Oudejaarsprogramma, dit jaar met Bart Stultiens. Hij terug, niet alleen met een aantal hoogtepunten uit zijn carrière, maar ook om pratend, zingend en spelend door het Uden van 2012 te wandelen en de balans op te maken. De voorstellingen zijn op vrijdag 28 en zaterdag 29 december om 20.30 uur.

[image=231075]

Hij is nét niet in Uden geboren maar wel ontzettend getogen, al 54 jaar lang. Bart speelde in Markant de zes theatervoorstellingen waarmee hij tien jaar lang door het land toerde. De tekstschrijver, componist en regisseur van vier succesvolle Udense Musicals kijkt in ‘Terug naar Uden’ op humoristische en ontroerende wijze naar zichzelf en zijn plaatsgenoten in een muzikaal cabaretprogramma. “Er is een hoofdrol weggelegd voor de taal, zonder scheldkanonnades, schoffelpartijen, ‘sick jokes’ en seks. Hoewel dat laatste…?”

[image=231074]

Ruizzz
Na het programma van Bart Stultiens barst het feest los in de foyer losbarsten met de Udense coverband Ruizzz. De gasten worden getrakteerd op een glas champagne en oliebollen, aangeboden door De Winter media groep. Reserveren voor alle voorstellingen in Markant Uden kan via www.markantuden.nl of via het Bespreekbureau van Markant Uden tel. 0413 25 61 10.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant