Afbeelding

BBQ: 4.425 euro voor Serious Request

Algemeen 49 keer gelezen
UDEN – De WinterBBQ van de Ideeënfabriek heeft donderdagavond 4.425 euro opgeleverd voor de Serious Request actie van 3FM. “Het was geweldig”, zegt Hans Rutten, mede-initiatiefnemer van de actie.

[image=230942]

Voor de feestelijke eindejaarsafsluiting van de 'fabriek' waren alleen ondernemers uitgenodigd. “Er waren bijna tweehonderd mensen”, zegt Rutten. Naast de barbecue was er muziek, een quiz en zijn er 3 USB-sticks en een barbecue geveild. De USB-sticks zijn bijzonder, omdat er een ouderwetse zegelstempel bij zit ter beveiliging. Ze leverden samen ruim vierhonderd euro op. De barbecue, met als nieuwprijs zeshonderd euro, is voor 1.200 euro geveild. Samen met het entreegeld en enkele donaties is er dus bijna 4.500 euro opgehaald. Rutten gaat morgen naar Enschede om het geld te overhandigen.

Rutten kwam met het idee om als ‘thema’ voor de eindejaarsafsluiting een actie te houden voor 3FM Serious Request. Hij is grafisch vormgever en heeft een aantal van de banners op het Glazen Huis gemaakt. Ook ontwerpt hij dingen voor de Top2000, de complete lijst die in de Telegraaf komt te staan bijvoorbeeld.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant